- 400 g ravioli
- 350 g sparanghel verde
- 200 g parmezan ras
- 2 oua
- 1 cub de unt
- Otet balsamic Monini Glassa
- ulei de masline extravirgin Monini
- usturoi
- ardei iute
1. Fierbeti sparanghelul. Preparati umplutura din ricotta, 200g de sparanghel, parmezan, oua, sare si piper.
2. Umpleti pastele si astfel veti crea ravioli. Este recomandat sa fiti atenti atunci cand inchideti pastele, puteti sa va folositi si de putina apa ca sa le prindeti cum trebuie.
3. Fierbeti apa.
4. Intr-o tigaie mare topiti untul si adaugati 3 linguri de ulei de masline, adaugati usturoi, ardei iute si restul ramas de sparanghel.
5. Fierbeti ravioli. Dupa ce s-au fiert trebuie sa ii puneti la scurs si apoi sa ii sotati intr-o tigaie adaugand parmezan. Apoi asezati pastele intr-o farfurie si stropiti cu Otet balsamic Monini Glassa.
Pentru realizarea acestui preparat va recomandam sa utilizati Otelul balsamic Monini Glassa.