Festa Monini: Colori, suoni e sapori dell'Umbria

Supa de ciuperci

Usor 30min
Supa de ciuperci
Ingrediente
Pentru 4 persoane

- 300 g ciuperci proaspete

- 50 g unt

- 1 ceapa

- sare

- piper

- 1 litru si jumatate supa limpede de pui

- patrunjel tocat

- 1 lingura ulei de masline extravirgin 

Mod de preparare :

1. Se curata ciupercile, se spala cu apa si se pun in apa cu putin otet.

2. Se topeste in unt si ulei de masline ceapa fin taiata iar apoi adaugati ciupercile.

3. Lasati sa se fiarba timp de 10 minute in zeama lor. Amestecati din cand in cand.

4. Adaugati supa de pui si lasati-o sa dea intr-un clocot.

5. La sfarsit adaugati putin patrunjel verde si serviti fierbinte.

 

Sfat

Pentru realizarea acestui preparat va recomadam utilizarea uleiului de masline extravirgin Monini Classico.