Festa Monini: Colori, suoni e sapori dell'Umbria

Lamaie umpluta cu branza feta si legume

Usor 30min
Lamaie umpluta cu branza feta si legume
Ingrediente
Pentru 4 persoane

- 2 lamai

- 4 cutii mici iaurt natural

- 1 lingura ulei de masline extravirgi

- 100 g de branza feta

- 1 ardei gras galben (tocat marunt)

- 200 g castravete (taiat marunt)

- 3 fire de ceapa verde (tocata rondele)

Mod de preparare:

1. Taiati lamaile pe jumatate si curatati miezul, pastrand coaja intacta. Amestecati iaurtul cu ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, marar, sare si piper.

2. Intr-un bol amestecati branza feta cu ardeiul galben, castravetele, ceapa verde si crema de iaurt preparata anterior. Umpleti coaja de lamaie cu acest amestec final.

3. Lasati sa se odihneasca o ora in frigider. Serviti rece.

 

Sfat:

Pentru realizarea acestui preparat va recomandam uleiul de masline Monini Umbria D.O.P.

D.O.P. Umbria D.O.P. Umbria Vezi pagina produs