Viziunea noastră e simplă: fiecare produs Monini trebuie să fie de calitate, fără excepţie. Numai aşa putem satisface cerinţele consumatorului şi putem fi credibili în diseminarea informaţiilor cu privire la uleiul de masline extravirgin de calitate.
În aromă se află secretul calităţii uleiului de măsline extravirgin. Acesta este un lucru pe care îl ştim dintotdeauna şi în fiecare zi, după testele de laborator, Zefferino Monini şi colaboratorii săi de încredere, gustă uleiul pentru a le alege pe acelea care vor deveni Extra Vergine Monini ţinându-şi promisiunea oferirii aceleiaşi arome plăcute şi proaspete în timp.
Grupul Monini s-a implicat întotdeauna în aplicarea şi respectare cu rigurozitate a principiilor cu privire la dezvoltarea activităţilor sale, distingându-se prin seriozitate, încredere şi profesionalism. Pentru a oficializa valorile fundamentale ale Grupului Monini,a fost stabilit actualul Cod Etic, un instrument de etică corporatistă, cu scopul de a disemina principiile și standardele comportamentale care stau la baza activităţii Grupului
Pentru întrebări sau alte clarificări, ne puteţi scrie la adresa [email protected].
Sistemul de calitate certificată se referă la faptul că am stabilit reguli, standarde calitative pentru produsele noastre, am adoptat normele internaţionale pentru controlul departamentului de producţie (gestiunea documentelor, achiziţii, procesul de producţie, vânzări, personal, asistenţa oferită clienţilor, logistică, verificări), aşadar, totul cuprins într-un sistem calitativ (manuale, proceduri, module de înregistrare) ce reprezintă „Documentul” care se află la dispoziţia organismelor de certificare (cele care au verificat conformitatea sistemului nostru pe baza cerinţelor şi aplicării efective a acestora) şi la dispoziţia tuturor clienţilor noştri în etapa de audit (inspecţii).
SITO | TIPO E LIVELLO DELLA CERTIFICAZIONE | ENTE CERTIFICATORE | 1° ANNO DI RILASCIO | |||
Unità produttiva, frantoio e azienda agricola |
ISO 9001:2008: norma per la gestione dei Sistemi di qualità | 1999 | ||||
Unità produttiva |
British Retail Consortium: sicurezza igienico-sanitaria dei prodotti agroalimentari di marca privata |
2004 | ||||
Unità produttiva |
International Food Standard: sicurezza igienico-sanitaria dei prodotti agroalimentari di marca privata |
2006 | ||||
Unità produttiva, frantoio e azienda agricola |
UNI 10854 :1999: Progettazione e realizzazione sistema autocontrollo basato sul metodo HACCP |
2007 | ||||
Unità produttiva | ISO 22000:2008: Sistemi di gestione per la sicurezza alimentare | 2010 | ||||
Unità produttiva, frantoio e azienda agricola |
OHSAS 18001:2007: certificazione dei sistemi di gestione della Salute e Sicurezza |
2009 | ||||
Unità produttiva e frantoio |
BIO: Produzione e confezionamento prodotti biologici | 2001 | ||||
Unità produttiva e frantoio |
DOP: Produzione e confezionamento DOP Umbria | 1998 | ||||
Unità produttiva | ORTHODOX UNION: Certificazione Kosher | Rabbi Menachem Geank – CEO | 1992 | |||
Unità produttiva | EPD: Monini Olio Extra Vergine di Oliva "Classico", "GranFruttato", "Poggiolo", "Delicato" - Dichiarazione Ambientale di Prodotto | Environdec | 2012 |