Aglio e Peperoncino

Caracteristici

Ulei de masline extra virgin imbogatit cu ierburi si arome tipic mediteranean, o idee pentru a descoperi aromele cele mai autentice si traditionale din bucataria italiana intr-o noua forma, gustoasa si usor de utilizat. Adauga un strop de fantezie preparatelor tale si completeaza-le cu retetele  rapide si usoare pe care le gasiti pe sticlele Monini Aglio e Peperoncino!
 

Sfaturi de utilizare

Baza excelenta pentru legume coapte si sote. Excelent pentru pregatirea pastelor "aglio, olio e peperoncino."
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Stiati ca?