Salsa de rosii uscate la soare

Carateristici

Aroma mediteraneana tentanta de rosii uscate la soare, intr-o salsa catifelata. Incearca-l pe paine prajita sau felii de vinete la gratar...sau pur si simplu  da frau liber imaginatiei: amesteca galbenusul de ou fiert cu salsa di pomodori secchi, iar cu amestecul  umple  albusuri de ou!
 

Ingrediente si informatii nutritionale

Ingrediente:
apa, pasta de tomate 19%, 13% rosii uscate (tomate, sare), seminte de floarea soarelui ulei 10%, ulei de masline extravirgin 3%, sare, zahar, otet, usturoi, piper. Poate contine sulfiti.
 
Valorile nutritionale per 100 g:
• Valoare energetica 191 kcal (231 kJ)
• Proteine 3,0 g
• Carbohidrati 12,6 g
• Grasimi 14,3 g
Salsa de rosii uscate la soare
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Stiati ca?