Pasta de masline si migdale

Caracteristici

Masline si migdale: o potrivire perfecta. Un sos bun la gust singur sau intr-o mie de retete diferite. Incercati in vol-au-vent  impreuna cu o lingurita de branza de capra proaspata: e delicios!
 
 

Ingrediente si informatii nutritionale

Ingrediente:
masline verzi 67%, 22% migdale, ulei de masline extravirgin, sare, corector de aciditate: E 575, E 270. Poate contine urme de nuci caju gluten si lapte.
 
Valorile nutritionale per 100 g:
• Valoare energetica 412 kcal (1701 kJ)
• Proteine 5,6 g
• Carbohidrati 4,8 g
• Grasimi 41,2 g

 

Pasta de masline si migdale
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Stiati ca?