Pasta de masline negre

Caracteristici

Un sos "traditional" perfect pe paine prajita. Dar incercati sa-l amestecati si cu un pic de branza ricotta pe o bruschetta, decorat cu un castravecior murat. Perfect pentru a pregati rosii gustoase umplute cu ton!

 

Ingrediente si informatii nutritionale

Ingrediente:
masline negre 93%, sare, ulei de masline extra virgin 3%, otet de vin, regulator de aciditate: E 270 (acid lactic). Poate contine urme de gluten, nuci si lapte.
 
Valorile nutritionale per 100 g:
• Valoare energetica  270 kcal (1112 kJ)
• Proteine 1,5 g
• Carbohidrati 0,8 g
• Grasimi 29g
 

 

Pasta de masline negre
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Stiati ca?