Festa Festa Monini: Colori, suoni e sapori dell'Umbria
Stiri

Uleiul de masline extravirgin Monini Classico

Cyrom Romania va recomanda uleiul de masline extravirgin Monini Classico. Uleiul de masline extra-virgin este obtinut prin presarea la rece a maslinelor de calitate foarte bunt, proaspat culese. Are o aciditate nu mai mare de 0.8% si este considerat a avea un gust superior.
 
Un adevarat elixir al sanatatii, uleiul de masline are mai putine calorii si mai multe vitamine. Contine: vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K, fier, acizi grasi nesaturati 85%, acizi grasi saturati 15%, trigliceride, clorofila etc.
Uleiul de masline extravirgin este foarte sanatos datorita acizilor grasi si antioxidantilor naturali, care previn bolile cardiovasculare si reduc nivelul colesterolului, cu posibil efect protector contra cancerului. Are capacitatea de a spori buna functionare a ficatului si permite eliminarea substantelor toxice din organism.
 
Ajuta la mentinerea densitatii oaselor si la protejarea impotriva osteoporozei, reduce sansele aparitiei artritelor reumatice, are efecte benefice si in tratamentul unor forme de diabet, dizolva pietrele din bila si este un tonic al acesteia.
 
Astazi Monini va recomanda Classico – uleiul de masline extravirgin renumit pentru aroma sa consecventa. Classico cu aromele sale echilibrate si armonioase, este indicat pentru o mare varietate de utilizari in care completeaza intr-adevar orice fel de mancare. Este indicat pentru toate utilizarile in bucatarie: sosuri, fripturi, legume proaspete si ca un condiment.
 
Parfum: fructat, ierburi
Aroma: usor migdalat, gust usor amar si picant
Densitate: vascozitate medie
Culoare: verde cu nuante de galben-auriu
Aciditate: 0,4% jumatate din limita legala maxima admisa la uleiul de masline extravirgin (0,8%)
 
Incarca alt cod de control
  • Pentru a trimite un mesaj va rugam sa completati formularul alaturat cu date corecte.
    Va multumim.