Festa Monini: Colori, suoni e sapori dell'Umbria

Piept de rata afumat cu portocala

Mediu 30min
Piept de rata afumat cu portocala
Ingrediente
Pentru 4 persoane
- 3 portocale
- 100 ml suc de portocala 
- 2 linguri de otet din vin
- 4 linguti de ulei de masline extravirgin
- 600g felii de piept de rata afumat 
- 400 g gem/sos de ceapa
- chives
- sare
- piper

Mod de preparare

1. Curatati de coaja 3 portocale si taiati in felii subtiri. Amestecati sucul de portocala cu otet, ulei de masline, sare si piper.
2. Asezati feliile de rata afumata si portocala pe farfurii individuale. Adaugati sosul de ceapa peste fiecare si presarati cu vinegreta preparata, apoi cu sare, piper si chives.
 

Sfat:

Pentru a obtine gustul desavarsit al acestui preparat, adaugati Ulei de masline extravirgin D.O.P Umbria.
D.O.P. Umbria D.O.P. Umbria Vezi pagina produs