Mod de preparare:
1. Se caleste ceapa in doua linguri cu ulei de masline extravirgin Monini Delicato. Cand se inmoaie, se adauga spanacul.
2. Se pune o ceasca de apa si se lasa la foc foarte mic sa fiarba.
3. Dupa ce s-a dezghetat si incepe sa fiarba, se adauga cinci catei de usturoi pisat. Se lasa pe foc sa fiarba.
4. Intre timp, se spala pestele, se da cu sare, piper si se stropeste cu putin ulei de masline extravirgin Monini Delicato.
5. Se pune la fript intr-o tigaie, apoi se scoate pe un platou. Se Decojesc rosiile, se taie cubulete si se amesteca cu restul de usturoi pisat, o lingura cu ulei de masline extravirgin Monini Delicato, sare si busuioc tocat.
6. Se stinge focul la piureul de spanac, apoi se pune cate o lingura sau doua pe patru fileuri de peste.
7. Se pune deasupra inca o bucata de peste, iar peste aceasta, rosiile usturoiate.
Sfat:
Pentru realizarea acestui preparat va recomandam sa utilizati uleiul de masline Monini Delicato.