- 1 ardei iute
- 1 ananas
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- 1 lingura curry
- 2 linguri de marar tocat
- 6 linguri de miez de cocos
- sare
- 400g creveti
1. Taiati ardeiul iute in felii subtiri si ananasul in bucatele triunghiulare. Intr-o tigaie incingeti putin ulei de masline si prajiti ananasul timp de 1 minut pe fiecare parte. Apoi reduceti intensitatea focului. Daca preferati puteti sa adaugati putin zahar si sa continuati sa gatiti ananasul inca 7-8 minute, adaugand daca este necesar putina apa.
2. Adaugati crevetii, pudra de curry si ardeiul iute. Sarati dupa gust si continuati sa gatiti, amestecand din cand in cand timp, inca 7-8 minute la foc mic.
3. Dupa ce sunt gata, adaugati miezul de cocos, amestecati si serviti pe farfurii fierbinti. Garnisiti cu coriandru si serviti.
Pentru acest preparat va recomandam utilizarea uleiului de masline Monini Classico.