Festa Monini: Colori, suoni e sapori dell'Umbria

Hummus

Usor 15min
Hummus
Ingrediente
Pentru 4 persoane
- 1 cana de naut
- 50 gr pasta de susan (Tahina) 
- 1 lamaie
- 2 catei usturoi
- paprika
- patrunjel
- ulei de masline extravirgin
- sare

 

Mod de preparare:

 
1. Stoarceti lamaia. Spalati bine nautul cu apa.
2. Intr-un robot de bucatarie/ blender puneti nautul, zeama de lamaie, paprika, usturoiul, patrunjelul si pasta de susan.
3. Mixati amestecul pana cand se formeaza o pasta fina. Adaugati sare, putin ulei de masline si amestecati din nou.
4. Asezati humusul pe farfurii separate, turnati pe deasupra putin ulei de masline extravirgin si presarati paprika sau patrunjel.
5. Puteti servi humusul alaturi de morcovi proaspeti, ardei gras sau ceapa verde.
 

Sfat:

Pentru acest preparat recomandam uleiul de masline extravirgin Monini Bios.