Festa Monini: Colori, suoni e sapori dell'Umbria

Salata de legume cu oua ochiuri

Mediu 50min
Salata de legume cu oua ochiuri
Ingrediente
Pentru 0 persoane

- 2 morcovi

- 2 zuchinni taiati rondele

- 250 g fasole verde

- 3 linguri de vin alb

- 4 oua

- 1 lingura Suc de lamaie Lemoniny

- 4 linguri ulei de masline Extra Virgin

- 2 rosii decojite

- ridichii

- chives

- patrunjel

- sare

- piper

Mod de preparare :

1. Curatati ridichiile si fasolea verde. Fierbeti legumele imp de 10 minute. Intr-o oala fierbeti apa cu putina sare si o lingura de otet. Spargeti ouale pe care o farfurie intinsa, iau apoi turnati-le usor in apa si fierbeti-le timp de 3 minute.

2. Preparati  dressingul din zeama de lamaie, 2 linguri de otet, sare, ulei de masline si o lingura de apa fierbinte. Apoi spalati si taiati rosiile.

3. La sfarsit, montati farfuriile : asezati legumele pe farfurii, alaturi puneti ouale si rosiile. Stropiti cu dressingul preparat anterior si presarati chives si patrunjel.

Sfat :

Pentru realizarea acestui preparat va recomandam utilizarea uleiului de masline extravirgin Monini Gran Fruttato.

GranFruttato GranFruttato Vezi pagina produs