- 2 morcovi
- 2 zuchinni taiati rondele
- 250 g fasole verde
- 3 linguri de vin alb
- 4 oua
- 1 lingura Suc de lamaie Lemoniny
- 4 linguri ulei de masline Extra Virgin
- 2 rosii decojite
- ridichii
- chives
- patrunjel
- sare
- piper
1. Curatati ridichiile si fasolea verde. Fierbeti legumele imp de 10 minute. Intr-o oala fierbeti apa cu putina sare si o lingura de otet. Spargeti ouale pe care o farfurie intinsa, iau apoi turnati-le usor in apa si fierbeti-le timp de 3 minute.
2. Preparati dressingul din zeama de lamaie, 2 linguri de otet, sare, ulei de masline si o lingura de apa fierbinte. Apoi spalati si taiati rosiile.
3. La sfarsit, montati farfuriile : asezati legumele pe farfurii, alaturi puneti ouale si rosiile. Stropiti cu dressingul preparat anterior si presarati chives si patrunjel.
Pentru realizarea acestui preparat va recomandam utilizarea uleiului de masline extravirgin Monini Gran Fruttato.